Doug Seegers, Göteborg

Doug Seegers kommer tillbaka till Sverige! I november och december 2018 gör han en ny julturné tillsammans med Erikshjälpen.

Det blir egna jullåtar, klassiska julhits och innerlig värme på Doug Seegers turné ”Give it away Christmas tour 2018”. Förra årets julturné blev en succé med fyllda hus runt om i Sverige. Även i år gör Doug konserterna till förmån för barn i Uganda som har gatan som sitt hem. Doug Seegers, som är ambassadör för Erikshjälpen, har själv besökt Uganda för att se arbetet som Erikshjälpen driver tillsammans med lokala partnerorganisationer.

Countrymusikern Doug Seegers blev känd för den svenska publiken genom sin medverkan i tv-programmet Jills Veranda. När han uppmärksammades i programmet levde han som hemlös gatumusiker i Nashville och resten är, som man brukar säga, historia.

Under julkonserterna vill Doug komma nära sina åhörare. Det blir avskalat och akustiskt med mycket känsla och värme. Doug kommer sjunga klassiker som ”Silent Night” och “Rudolph the Red Nosed Reindeer” blandat med egna sånger.

Iza Ella är förband här i Göteborg.

Biljetter
Förköp 295 kr på Erikshjälpen Second Hand Västra Frölunda eller Tickster.com.
Vid dörren 320 kr med reservation för slutförsäljning.

Fotografering, film- och ljudupptagning kan ske vid eventet. Materialet kan komma att användas i samband med Erikshjälpens kommunikation och marknadsföring. Om du inte vill synas i dessa sammanhang kontakta fotografen på plats eller mejla info@erikshjalpen.se.