fbpx

Erikshjälpens Ung-råd

Vill du vara med och lyfta och säkerställa ett ungt perspektiv inom Erikshjälpen? Är det dig vi söker till Erikshjälpens Ung-råd? Skicka din intresseanmälan redan idag via formuläret nedan!

Ung-rådets syfte är att lyfta fler unga perspektiv i vår verksamhet, i större grad möjliggöra för ungas delaktighet i allt Erikshjälpen gör och säkerställa ungas inflytande. Erikshjälpens Ung-råd kommer att bestå av en grupp personer inom Erikshjälpen som tillsammans har till uppgift att vara rådgivare till organisationens styrelser, ledningsgrupper och avdelningar. Ung-rådet kommer också agera bollplank och fokusgrupp åt hela Erikshjälpen som organisation samtidigt som du kan framföra dina egna frågor och förslag. Du har möjlighet att vara med och påverka både barnrättsorganisationen men också Erikshjälpen Secondhand.

Till Ung-rådet söker vi dig som:

– Är mellan 16–25 år.
– Har koppling till Erikshjälpen. Kanske har du jobbat som värvare eller volontär för oss, varit fältstudent, deltagit i vår framtidsverkstad eller Football For All eller är Ung Fadder. Kanske brinner du för Erikshjälpens frågor och vill veta mer.
– Delar Erikshjälpens värdegrund.
– Har möjlighet att delta på möten i Huskvarna vid minst 2 tillfällen per år (samt 1 extra tillfälle digitalt). Vi står för eventuella rese- och boendekostnader.

Som medlem i Erikshjälpens Ung-råd får du:

– Inblick och undervisning i Erikshjälpens arbete och omvärldskunskap.
– Möjlighet att besöka verksamheter som Erikshjälpen driver.
– Möjlighet att delta i olika utbildningar, föreläsningar och konferenser.
– Ett nätverk av kontakter både nationellt och internationellt.
– Ett intyg utav våran generalsekreterare att du har bidragit till Erikshjälpens arbete.

Vill du veta mer eller har frågor? Tveka inte att höra av dig till oss!

Jag vill vara med i Ung-rådet

  • Vi hanterar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer här.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.