Produktfotograf – volontär i Borås

Vill du arbeta som volontärfotograf på secondhand.se och samtidigt bidra till en mer hållbar miljö och barns rättigheter?

Är du intresserad av ett ideellt uppdrag och gillar att fotografera? Då kan du få chansen att utveckla dina förmågor i ett kreativt team och göra en massa gott på samma gång! I rollen som volontär är du en av våra produktfotografer på secondhand.se, vilket är Erikshjälpen Seconds Hands webb-butik med kontor och studio i Borås. Vi får in mängder med fina skänkta kläder,skor, väskor och retrokoppar varje dag. Guldkornen väljs ut, fotograferas och laddas upp med en varubeskrivning.

Kontoret och studion är öppna måndag-torsdag 8.00-16.30, samt fredag 8.00-15.30 och under dessa tider välkomnar vi en eller flera volontärer.

Nyfiken på uppdraget?

Varmt välkommen att kontakta oss! Tidigare erfarenhet av fotografering och god språklig förmåga är ett plus, men vi utbildar också i hur kameran och vårt system fungerar på plats.

hanna.oberg@erikshjalpen.se
076-78 24 144

 

Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som samarbetar med lokala föreningar och församlingar. Sedan starten 1990 har verksamheten vuxit till att i dag vara Sverigeledande med ett 60-tal butiker i Sverige, samt två i Norge. Syftet med butikerna är att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion. Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och erbjuder möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling.