Butikschef Motala

Vill du ha ett spännande arbete inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden och på att förverkliga barns drömmar?

I samarbete med Hela Människan öppnar vi i november en ny Second Hand-butik i Motala. Till den söker vi en butikschef.

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att, tillsammans med butikens medarbetare, skapa ett så stort inflöde av skänkta varor som möjligt och att sälja dessa från butiken. Du har personal- och arbetsmiljöansvar där du planerar, bearbetar och utvecklar den egna butiken, medarbetarna, marknaden. Du fungerar som arbetsledare för anställda, frivilligarbetare och personer som utför arbetsprövning, aktiviteter eller annan sysselsättning via myndigheter. Du är butikens ansikte utåt och har kontakter med såväl samarbetspartners, som givare och kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och regleras med 6 månaders provanställning.

Kompetens

Vi söker dig som har en positiv attityd, är driftig, engagerad och har förmågan att verka för helheten utifrån uppsatta mål, för att utveckla och driva verksamheten framåt. Du är en person som tar stort ansvar, är organiserad och strukturerad. Vi lägger stor vikt på din sociala och kommunikativa förmåga. Du har ett öppet, trevligt och representativt sätt och du har god förmåga att utveckla och leda människor utifrån deras egna förutsättningar. Du har ett brinnande intresse för bistånds- och secondhandarbete. Meriterande är också erfarenhet från butiksverksamhet och detaljhandel. Krav på B-körkort.

Egenskaper

Din bakgrund kan variera men vi vänder oss till dig som har tidigare erfarenhet från butiks-verksamhet och personalledning inom detalj eller fackhandel. Du har ekonomisk kompetens och då gärna från detaljhandeln. Erfarenhet av och/eller kunskap om värdering av secondhandvaror samt ett brett kontaktnät är meriterande. Även erfarenhet från att ha arbetat med människor med särskilda behov är meriterande. Delar du vår kristna värdegrund? Då är du varmt välkommen med din ansökan till Erikshjälpen Second hand.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 22 juni till ansokan@erikshjalpen.se. Märk ansökan med Butikschef Motala. Ansökningarna hanteras löpande. Intervjuer planeras till den 3 juli.

Ytterligare information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Cathrine Kylesten på telefon 0725-17 77 40.

Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som samarbetar med lokala föreningar och församlingar. Sedan starten 1990 har verksamheten vuxit till att omfatta ett 60-tal butiker i Sverige, samt en i Norge. Syftet med butikerna är att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion. Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och erbjuder möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling.