Butikschef, Gävle

Vill du ha ett spännande arbete inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden och på att förverkliga barns drömmar? I samarbete med Korskyrkan i Gävle söker vi en butikschef till vår butik i Gävle.

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att, tillsammans med butikens medarbetare, skapa ett så stort inflöde av skänkta varor som möjligt och att sälja dessa från butiken. Du har personal- och arbetsmiljöansvar där du planerar, bearbetar och utvecklar den egna butiken, medarbetarna, marknaden. Du fungerar som chef för arbetsledare, butiksmedarbetare, frivilligarbetare och personer som utför arbetsprövning, aktiviteter eller annan sysselsättning via myndigheter. Du är butikens ansikte utåt och har kontakter med såväl samarbetspartners, som givare och kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och regleras med 6 månaders provanställning.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en positiv attityd, är driftig, engagerad och har förmågan att verka för helheten utifrån uppsatta mål, för att utveckla och driva verksamheten framåt. Du är en person som tar stort ansvar, är organiserad och strukturerad. Vi lägger stor vikt på din sociala och kommunikativa förmåga. Du har ett öppet, trevligt och representativt sätt och du har god förmåga att utveckla och leda människor utifrån deras egna förutsättningar. Du har ett brinnande intresse för bistånds- och secondhandarbete. Du delar vår kristna värdegrund.

Din bakgrund kan variera men vi vänder oss till dig som har tidigare erfarenhet från butiks-verksamhet och personalledning inom detalj eller fackhandel. Du har ekonomisk kompetens och då gärna från detaljhandeln. Erfarenhet av och/eller kunskap om värdering av secondhandvaror samt ett brett kontaktnät är meriterande. Även erfarenhet från att ha arbetat med människor med särskilda behov är meriterande. Krav på B-körkort.

Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan senast den 6 oktober till ansokan@erikshjalpen.se. Märk ansökan med Butikschef Gävle. Ansökningarna hanteras löpande.

Ytterligare information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Kersti Danielsson på telefon 0709 – 37 33 24

 

Erikshjälpen Second Hand Butiker är en ideell förening som bedriver second hand-verksamhet med målsättning att generera så mycket medel som möjligt till biståndsarbete. Barns rättigheter och behov står i centrum för Erikshjälpens engagemang, såväl i Sverige som i övriga världen. Den första butiken öppnade 1990, idag finns det drygt 62 butiker runt om i landet. Verksamheten bedrivs med anställda, volontärer och medarbetare som deltar i arbetsmarknadsprogram.