fbpx

Biträdande butikschef – Uppsala

Vill du ha ett spännande arbete inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden och på att förverkliga barns drömmar?

 

Vi söker nu en biträdande butikschef till vår butik i Uppsala

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att, tillsammans med butikens medarbetare, skapa ett flöde av skänkta varor och att sälja dessa i butiken. Du kommer aktivt att delta i och leda det dagliga arbetet i produktion och butik. Tillsammans med butikschef bidrar du till verksamhetens utveckling. Du fungerar som arbetsledare för anställda, frivilligarbetare och personer som utför arbetsprövning, aktiviteter eller annan sysselsättning via myndigheter. Under butikschefens frånvaro ansvarar du för ledning av butiken. Du kommer att jobba tätt tillsammans med butikschefen och tillsammans kommer ni att planera, bearbeta och utveckla butiken. Tjänsten innebär en kombination av arbete i butiken och administrativt arbete. Du rapporterar till butikschefen.

Vem söker vi?

Vi vill att du har erfarenhet av att arbetsleda, stötta och motivera medarbetare. Eftergymnasial utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig är ett krav. Det är meriterande med dokumenterad erfarenhet från butiksverksamhet. Viss ekonomisk kompetens och ett brett kontaktnät är det ett extra plus.

Som person har du en positiv attityd, är driftig, engagerad och har förmågan att verka för helheten utifrån uppsatta mål, för att utveckla och driva verksamheten framåt. Du tar stort ansvar och har lätt för att organisera och strukturera arbetet. Vi lägger stor vikt på din sociala och kommunikativa förmåga. Du har ett öppet, trevligt och representativt sätt och du har god förmåga att utveckla och leda människor utifrån deras egna förutsättningar. Har du ett brinnande intresse för bistånds- och secondhandarbete är det meriterande. Du delar vår kristna värdegrund. 

Vi erbjuder dig

Som anställd hos oss erbjuder vi dig att vara en del i en verksamhet som genererar medel till sociala och humanitära insatser via Erikshjälpens samt samarbetspartners biståndskanaler. Förutom ekonomiska förutsättningar, skapar Erikshjälpen Second Hand också miljömässiga förutsättningar för att förändra världen. Genom att främja och utveckla återanvändning av begagnade varor, får du vara med och bidra till en miljömässigt hållbar utveckling och ett mer effektivt utnyttjande av jordens resurser. Du blir också del i en bred social gemenskap, då Erikshjälpen Second Hands butiker ger meningsfull sysselsättning för anställda, volontärer, praktikanter och medarbetare som placeras från arbetsförmedling eller andra aktörer.

Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan senast den 2/4 till: ansokan@erikshjalpen.se

Märk ansökan med ”Bitr. butikschef Uppsala”. Ansökningarna och intervjuer hanteras löpande under ansökningsperioden.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med 6 månaders provanställning. Du kan läsa mer om Erikshjälpen och Erikshjälpen Second Hand här: www.erikshjalpen.se Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Marie Nilsson telefon 0724-013431


Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som samarbetar med lokala föreningar och församlingar. Sedan starten 1990 har verksamheten vuxit till att i dag vara Sverigeledande med ett 60-tal butiker i Sverige, en i Norge samt Sveriges första e-handel för second hand. Syftet med butikerna är att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion. Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och erbjuder möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling.