Arbetsledare, Spånga

Vill du ha ett spännande arbete inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden och på att förverkliga barns drömmar?

Vi söker nu en:

Arbetsledare till vår butik i Spånga

Arbetsuppgifter
Din uppgift är att aktivt delta i och leda det dagliga arbetet i produktion och butik. Tillsammans med butikschef bidrar du till verksamhetens utveckling. Du fungerar som arbetsledare för anställda, frivilligarbetare och personer som utför arbetsprövning, aktiviteter eller annan sysselsättning via myndigheter. Du rapporterar till butikschefen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en positiv attityd, är driftig och engagerad. Du har förmågan att verka för helheten utifrån uppsatta mål, för att utveckla och driva verksamheten framåt. Du är en person som tar stort ansvar, är organiserad och strukturerad. Vi lägger stor vikt på din sociala och kommunikativa förmåga. Du har ett öppet, trevligt och representativt sätt och du har god förmåga att utveckla och leda människor utifrån deras egna förutsättningar. Du har ett brinnande intresse för bistånds- och second hand-arbete. Du delar vår kristna värdegrund.

Har du dokumenterad erfarenhet från arbetsledning, butiksverksamhet och detaljhandel samt viss ekonomisk kompetens och ett brett kontaktnät är det ett extra plus. Eftersom arbetet ibland är fysiskt krävande behöver du ha god fysik. B-körkort är ett krav.

Låter det spännande?
Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober till: ansokan@erikshjalpen.se

Märk ansökan med Arbetsledare Spånga. Ansökningarna hanteras löpande.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Kersti Danielsson på telefon 0709 – 37 33 24.

Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som bedriver second hand-verksamhet med målsättning att generera så mycket medel som möjligt till biståndsarbete. Barns rättigheter och behov står i centrum för Erikshjälpens engagemang, såväl i Sverige som i övriga världen. Den första butiken öppnade 1990, i dag finns det 62 butiker runt om i landet. Verksamheten bedrivs med anställda, volontärer och medarbetare som deltar i arbetsmarknadsprogram.