Arbetsledare kafé, Jönköping

Till vår butik i Jönköping söker vi i samarbete med Pingstkyrkan Jönköping en:

Arbetsledare med huvudinriktning kafé och lokalvård

Vi söker dig som vill arbeta i Farbror Eriks Kafé och Second Hand i Jönköping. Du kommer att ingå i en arbetslag för att tillsammans utveckla vår butik utifrån de behov som finns.

Erikshjälpen Second Hand i Jönköping är den största butiken som Erikshjälpen har. Läs gärna mer på www.erikshjalpen.se/jönköping

Arbetsuppgifter
Du kommer att leda arbetet i kaféet och handleda personal, personer under social utveckling eller arbetsträning. Du ska se till att det löpande arbetet och arbetsfördelningen fungerar samt att kaféet uppfyller livsmedelslagstiftningens krav genom att aktivt arbeta med den egna kontrollen. Du kommer också att vara en del i det beredningsarbete vi utför varje dag i vår butik.

Du ansvarar för att beställa de varor som vår verksamhet behöver i vårt kafé. I arbetet ingår även administration, kontakter med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Jönköpings kommun och övriga samarbetspartners. Du kommer att hantera viss ekonomi som till exempel kontering och kassaavstämning.

En av våra övriga varugrupper kommer också att ligga på ditt ansvar. Verksamhetsutveckling sker tillsammans med övrig personal under ledning av butikschef.

Kvalifikationer
Vi vill att du ska ha erfarenhet av arbetsledning, arbete i kök/servering och att möta människor i olika livssituationer och med olika bakgrund. Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med människor samt utbildning i livsmedelshygien/väl förtrogen med livsmedelslagstiftningens krav. Du har en personlig kristen tro och delar Erikshjälpens grundläggande värderingar.

Du är driftig, engagerad och empatisk och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du kan hålla många bollar i luften och trivs i en arbetssituation full av överraskningar. Du är en tydlig ledare som kan inspirera och motivera dina medarbetare. Du är intresserad av second hand och har ögon för färg och form. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande. Du har B-körkort.

Ansökan
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 75 %. Provanställning om 6 månader tillämpas.

Sista ansökningsdag är 2017-10-15 men tillsättning kan ske löpande under ansökningstiden. För frågor och ansökan, hör av dig till butikschef Pedher Skoog, 036-3300220 eller pedher.skoog@erikshjalpen.se

Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som bedriver second hand-verksamhet med målsättning att generera så mycket medel som möjligt till biståndsarbete. Barns rättigheter och behov står i centrum för Erikshjälpens engagemang, såväl i Sverige som i övriga världen. Den första butiken öppnade 1990, idag finns det ett 60-tal butiker runt om i landet. Verksamheten bedrivs med anställda, volontärer och medarbetare som deltar i arbetsmarknadsprogram.