Arbetsledare Huskvarna

Till vår butik i Huskvarna söker vi i samarbete med Pingstkyrkan en engagerad arbetsledare.

Tillsammans med butikschefen och övriga medarbetare bidrar du till verksamhetens utveckling. Du är direkt underställd butikschefen. Du delar vår kristna värdegrund. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar provanställning.

Arbetsuppgifter

Din arbetsuppgiftuppgift är att vara en resursperson i den dagliga verksamheten där du utöver de administrativa arbetena såsom sociala medier, inköp, personal- och schemalistor, även aktivt deltar i och leder det dagliga arbetet på de olika avdelningarna. Du ska kunna fungerar som arbetsledare för anställda, frivilligarbetare och personer som utför arbetsprövning, aktiviteter eller annan sysselsättning via myndigheter. Du ska också kunna ersätta butikschefen vid dennes frånvaro.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en positiv attityd, är driftig och engagerad. Du har förmågan att verka för helheten utifrån uppsatta mål, för att utveckla och driva verksamheten framåt. Du är en person som tar stort ansvar, är organiserad och strukturerad. Vi lägger stor vikt på din sociala och kommunikativa förmåga. Du har ett öppet, trevligt och representativt sätt och du har god förmåga att utveckla och leda människor utifrån deras egna förutsättningar. Du har ett brinnande intresse för bistånds- och secondhandarbete. Du är kreativ och trivs med teamarbete men är också självgående och ”hugger i” där det behövs. Du delar vår kristna värdegrund.

Har du dokumenterad erfarenhet från arbetsledning, butiksverksamhet och detaljhandel samt viss ekonomisk kompetens och ett brett kontaktnät är det ett extra plus. Eftersom arbetet ibland är fysiskt krävande behöver du ha god fysik. B-körkort är ett krav.

Vi svarar gärna på dina frågor

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Mia Sörman på 0706-80 41 15 eller mia.sorman@erikshjalpen.se.

Låter det spännande?

Varmt välkommen med din ansökan senast den 9 juli till ansokan@erikshjalpen.se. Märk ansökan med ”Arbetsledare Huskvarna”. Tillträdesdag efter överenskommelse. Ansökningarna hanteras löpande.

 

Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som samarbetar med lokala föreningar och församlingar. Sedan starten 1990 har verksamheten vuxit till att omfatta ett 60-tal butiker i Sverige, samt en i Norge. Syftet med butikerna är att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion. Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och erbjuder möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling.