Arbetsledare, Borås

Till vår butik i Borås söker vi en arbetsledare.

Kompetens
Du har dokumenterad erfarenhet av arbetsledning och är van vid att jobba med människor i utanförskap. Erfarenhet från butiksverksamhet och detaljhandel är meriterande. Du har goda språkkunskaper och är du dessutom flerspråkig så är det meriterande. Du är i god fysisk form eftersom arbetet ibland är fysiskt krävande. Du har B-körkort.

Egenskaper
Du är driftig, engagerad och empatisk och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du kan hålla många bollar i luften och trivs i en arbetssituation full av överraskningar. Du är en tydlig ledare som kan inspirera och motivera dina medarbetare. Du är intresserad av secondhand och har ögon för färg och form. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande. Du delar vår kristna värdegrund.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor leder och deltar du aktivt i det dagliga arbetet i produktion och butik. Du fungerar som arbetsledare och handledare för anställda, frivilligarbetare och personer som utför arbetsprövning, aktiviteter eller annan sysselsättning via myndigheter. Du rapporterar till butikschefen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Ytterligare information
Kontakta butikschef Lisa Miklos för ytterligare information på 0702-37 17 72 eller lisa.miklos@erikshjalpen.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 3 september till ansokan@erikshjalpen.se
Märk ansökan med ” Arbetsledare Borås ”. Tillträdesdag snarast. Vi tillämpar provanställning. Ansökningarna hanteras löpande.

Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som bedriver second hand-verksamhet med målsättning att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Sedan starten 1990 har verksamheten vuxit till att omfatta ett 60-tal butiker i Sverige, samt en i Norge. Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion. Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och erbjuder möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling.