fbpx

Boka konsert med Clas Vårdstedt

En röst. Ett piano. Avskalat, berörande och trösterikt.

I samband med det kritikerrosade samlingsalbumet “Du har mitt liv i din hand” som släpptes i maj 2019 finns nu möjlighet att boka en konsert tillsammans med Erikshjälpen till din kyrka höst/vinter 2019. 

Hör en bit från ”Du har mitt liv i din hand” i video nedan.

 

Clas Vårdstedt har på ett särskilt sätt visat sig vara en tröstens och hoppets förkunnare. En sångförfattare som förmår att beskriva Guds närvaro i det enkla, vardagliga – i det som kallas för våra liv. Vittnesbörden om hur hans sånger berört och nått människor i situationer där de desperat har behövt en påminnelse från himlen är många. Det nya greppet med en avskalad konsert med enbart en röst och ett piano ger nytt liv till en sångskatt som är fortsatt aktuell för år som kommer.

Oftast reser Clas på egen hand men när tillfälle ges följer även pianisten Mikael Bergström med och berör med sitt känsliga och finstämda anslag. Dessa konserter kommer göras tillsammans med Erikshjälpen. 

Sagt om “Du har mitt liv i din hand”:

“Versionerna är lågmälda, men kommer nära och berör. De ger nytt liv åt låtarna vi redan hört – och får dem att kännas nya.”
Mattias Backlund – Världen Idag

“Det berör, lugnar, stillar. Får lyssnaren att koppla av, tänka till och lyssna. Pianoarrangemangen är fantastiska – rakt igenom. Imponerande!”
Sändaren

“Resultatet är vackert och finstämt. Ingenting ”konkurrerar” med texterna och sången. Ackompanjemanget är följsamt och de gamla sångerna verkar få nytt liv.”
Stefan Härus, YLE Finland

Kuriosa

Clas Vårdstedt är en uppskattad artist, låtskrivare, producent och får nog betraktas som en veteran inom svensk, kristen musik. 2019 är ett jubileumsår då det var precis 30 år sedan han började turnera runt med popgruppen SOLID. Hans röst eller sånger hörs på närmare 45 cd-produktioner, varav sju egna soloalbum och han har skrivit och översatt omkring 130 sånger som sjungs runt om i våra kyrkor.

Clas har vid ett flertal gånger medverkat i olika radio- och tv-program. Clas Vårdstedt är sedan 2017 ambassadör för Erikshjälpen. I samma stund som samarbetet inleddes släpptes det sjätte albumet, ”Mitt hjärta hos dig” där allt överskott oavkortat går till Erikshjälpens arbete med att hjälpa barn med funktionshinder i Tanzania. För det brinner Clas hjärta alltjämt!

Boka Clas Vårdstedt idag

  • Vi hanterar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer här.