fbpx

Att göra praktik hos oss

Står du utanför arbetsmarknaden och är intresserad av vad vi har att erbjuda? Att praktisera hos oss ger dig inte bara möjlighet att närma dig arbetsmarknaden. Du får också stöd i din situation och möjlighet till personlig utveckling.

Sortera inkomna gåvor, exponera varor på hyllorna, stå i kassan, servera fika i kaféet eller möta kunder på golvet – i våra butiker finns uppgifter där du ges möjlighet att prova på arbetslivet inom olika områden och utifrån de förutsättningar som passar dig. Design, inredning, rekonditionering av gåvor, lokalvård, logistik och lagerhantering är några av de spännande områden som det dagligen arbetas med i våra butiker.

Hos oss är arbetsplatsen också en arena där du får stöd, möjlighet till gemenskap och ökad kunskap om arbetslivet. Du får en handledare som ger dig stöttning och genom vårt metodstöd, som innehåller en tydlig handlingsplan för att följa upp hur du trivs och utvecklas hos oss, skapas möjlighet till personlig utveckling. I vissa av våra butiker finns också möjlighet att delta i samtalsgruppen Ett Gott Liv och vid behov erbjuder vi uppföljningssamtal med din ansvariga handläggare.

Låter det intressant?

Första steget är att du kontaktar din handläggare för att tillsammans boka ett personligt besök hos oss. Då får du träffa våra medarbetare, se våra lokaler och skapa dig en egen uppfattning om vad vi kan erbjuda. Om platsen är intressant och vi är ömsesidigt överens så upprättar vi ett avtal om din praktik – och vägen mot ditt nya mål kan börja!

Kontakta oss

Vill du veta mer? Du kan också kontakta butikschefen i närmaste butik direkt.

Så trivs vi som praktikanter