Systers Hemliga Låda

I Systers hemliga låda finns små presenter att ge till tappra små patienter. Lådan kan beställas till materialkostnadspris av sjukhus, vårdcentraler, barnavårdscentraler och tandläkarmottagningar i så väl privat som statlig regi. Leveranstid två veckor.

Tillbaka med vårt vanliga sortiment!

Efter incidenten sommaren 2016 med upptäckten av för höga halter av otillåtna ämnen i våra stickers var vi tvungna att beställa nya artiklar. Vi har högt förtroende för vår leverantör som nu ytterligare har sett över de redan stränga kontrollrutinerna, detta har tagit tid och vi tackar för ert tålamod.

Vi hoppas att ni och framför allt barnen ska uppskatta de nya produkternas som tagits fram. Observera att vi inte längre har tatueringar i våra lådor.

Lådorna finns i fyra varianter och storlekar, se pdf för mer info.

Angående incidenten sommaren 2016

Viktigt att tänka på när du beställer

Vi ber er att vara noga med telefonnummer och e-postadress så att vi snabbt kan kontakta er vid eventuella frågor. Vänligen fyll i både leveransadress samt fakturauppgifter nedan. Ofullständiga uppgifter försenar leveransen. Kom ihåg att alla landsting kräver ett kostnadsställe för att behandla vår faktura. Se till att alla fält med * är ifyllda.

Beställ Systers Låda

?
?