Bli Ung Fadder idag!

Ung? Student med begränsad budget, men vill ändå hjälpa andra? Hos Erikshjälpen kan du vara fadder för bara 2-3 kr om dagen! 

Du som är upp till 30 år kan bli Ung Fadder. Du ger 60 eller 90 kr i månaden till ett temaområde; Flickors rättigheter eller Utbildning. Du kan även välja att ge ett högre belopp. Fyll i formuläret nedan så skickar vi välkomstpaket och en talong för autogiro.

Premie

Som ny Ung Fadder får du en premie av oss. Du får välja någon av våra produkter från Dece som finns i vår gåvobutik. Fyll i namnet på den produkt du önskar i formuläret nedan, när du anmäler dig som Ung Fadder. När din anmälan kommit in och autogirot godkänts skickar vi sedan din produkt till dig gratis. Maxbelopp på premie är 350 kr.

Jag vill bli Ung Fadder!

 
 
 

 
 
 

Välj premie

Du får välja någon av våra produkter från Dece som finns i vår gåvobutik. Gå dit, kolla runt och välj. Gå sedan tillbaka till det här formuläret och fyll i namnet på den produkt du önskar. När din anmälan kommit in och autogirot godkänts skickar vi sedan din produkt till dig gratis. 

Dina uppgifter

Du kommer att få en kopia på din anmälan direkt. Din återkoppling från ditt valda temaområde sker via e-post. Genom att fylla i e-post godkänner du att Erikshjälpen sänder aktuell information till dig via e-post.