Stina Isakson tog emot pris 2016

Vid en Retrokväll i Jönköpingsbutiken den 17 mars 2016 tog Stina Isakson emot utmärkelsen Sveriges Second Hand Profil 2016. Under kvällen delade hon också med sig av tips och inspiration. Det var även mingel och vip-shopping av Stinas utvalda favoriter.

Stina Isakson, alias Stinainreder på Instagram tilldelades priset med motiveringen: ”Hennes sprudlande, färgglada stil och härliga secondhand-fynd fängslar över 10 000 personer på Instagram. Med unik fingertoppskänsla och modig inredningsfilosofi förvandlar hon äldre saker från både slott och koja till skatter i familjens hem.”

– Jag är överväldigad, överraskad och väldigt glad! Jag brinner verkligen för second hand, så det här känns jättekul, säger hon.

Utmärkelsen Sveriges Second Hand Profil delas ut av Erikshjälpen Second Hand Butiker. Priset tilldelas någon som på ett särskilt sätt utmärkt sig inom second hand. Pristagaren ska vara en person som genom sitt engagemang bidrar till ett ökat intresse för second hand och dess möjligheter med ett stort inslag av nytänkande.  

Priset består av ett diplom och en statyett samt rätten att tilldela ett av Erikshjälpens biståndsprojekt motsvarande ett värde av 25 000 kronor. Utdelning sker under högtidliga former av Tomas Bjöersdorff, verkställande chef för Erikshjälpen Second Hand Butiker.