Ursäkta röran - Vi bygger om!

Erikshjalpen.se håller på att få sig en grundlig renovering. Under ett par dagar kommer webbplatsen att blanda nya och gamla sidor. Tack för ert överseende!

Vinn en personal shopper!


31 Maj 2012 Kl.14:00

Sveriges första tävling med priset: en Second Hand Per­sonal Shopper och en Second Hand Remake av ett rum
 

Nu är den här. Sveriges första tävling där man kan vinna en second hand-shop­pingtur med en personal shopper samt en remake av ett rum helt med inredning från second hand. Tävlingen lanseras av Erikshjälpen Second Hand Butiker och inredaren heter Karin Staberg, även känd som bloggaren Fröken Retro.


- Om du tycker det är svårt att få till stilen hemma och vill ha hjälp i second hand-djungeln så är den här tävlingen för dig, säger Karin Staberg, Erikshjäl­pens butiksinspiratör. Här får du chansen att vinna en schysst och trendig inred­ning med nostalgiska inslag, historiska detaljer och med en genomtänkt röd tråd.

 

Vinnaren får ett presentkort på 1 300 kr i en av våra butiker, en shopping­tur med vår egen personal shopper, samt en remake av ett helt rum i sin bostad.

Det finns två tävlingschanser som löper ut den 20 augusti och 1 december.

Syftet med tävlingen är att visa hur man kan få en helt fantastisk inredning på ett helt annat sätt än att köpa allting nytt och att shopping på det här sättet både blir både eko och reko!

- Jag tror att folk kommer att bli förvånade när de ser hur otroligt snygga sa­ker vi har, om man bara har lite öga för det när man shoppar, säger Karin Staberg.

 

Kontakt:

Karin Staberg, butiksinspiratör för Erikshjälpen Second Hand Butiker,

0722-42 99 50, karin.staberg@erikshjalpen.com.

Tomas Bjöersdorff, verkställande chef Second Hand Butiker,070-274 41 40, tomas.bjoersdorff@erikshjalpen.com.

Mer om hur man tävlar och fullständiga tävlingsvillkor finns på: erikshjalpen.se/remake


 

personalshopper.jpg


Vänster: Lägenhet remakad med secondhand-prylar. Höger: Karin Staberg, butiksinspiratör för Erikshjälpen Second Hand Butiker. Foto: Patrik Svedberg.


Erikshjälpen Second Hand har 53 butiker runtom i Sverige. Överskottet går till bistånd.

Erikshjälpen bedriver biståndsverksamhet ur ett barnrättsperspektiv i 25 länder, inklusive Sverige. Arbetet fokuserar på hälsa, utbildning och försörjningsmöjligheter. www.erikshjalpen.se