Ursäkta röran - Vi bygger om!

Erikshjalpen.se håller på att få sig en grundlig renovering. Under ett par dagar kommer webbplatsen att blanda nya och gamla sidor. Tack för ert överseende!

Underbara Clara tar emot priset Sveriges Second Hand Profil 2012


14 November 2012 Kl.08:00

Underbaraclara.jpgErikshjälpen Second Hand Butiker har instiftat ett helt nytt pris: Sveriges Second Hand-profil. Först ut att få denna utmärkelse är bloggaren Clara Lidström, mer känd som Underbara Clara. Priset kommer att delas ut under högtidliga former i Erikshjälpens second hand butik i Spånga tisdagen 20 november kl 16-17.

Bland många otroligt fina nomineringar och vansinnigt duktiga människor runt om i landet var det ändå en som satte pricken över i:et.


Med motiveringen:

Clara Lidström har på sitt underbara sätt lyft fram second hand in i finrummen, in i de stora magasinen, in i radion och till TV-soffan. Genom sitt engagemang för en hållbar livsstil och en genuin fingertoppskänsla inspirerar Clara tusentals människor att uppskatta värdet av saker som får en chans att älskas en gång till. Hennes rättvisepatos, finurlighet och entreprenörsdriv är egenskaper i sann Erik Nilsson-anda varför det sammantaget är en sann glädje för Erikshjälpen Second Hand Butiker att få tilldela Clara denna utmärkelse

 
Stort grattis underbara CLARA LIDSTRÖM!


-Intresset för second hand har aldrig varit större än idag. Dels handlar det om ökade insikter om miljöfördelarna, intresse för varor med charmig patina och modetrender som lockar kunder till Sveriges många second hand-butiker. Dels handlar det om formgivare, konstnärer och designers men också de många bloggare som väljer att arbeta med ett secondhand-perspektiv. Det finns all anledning att uppmuntra alla de många initiativ som görs såväl offentligt men också i det tysta, säger Tomas Bjöersdorff, verkställande chef för Erikshjälpens Second Hand Butiker.


Priset Sveriges Second Hand-profil delas ut under glitter, pompa och ståt i Erikshjälpens Second Hand-butik i Spånga. Förutom äran, diplom och en statyett får vinnaren rätten att tilldela ett av Erikshjälpens biståndsprojekt motsvarande 25 000 kr. Clara kommer även att signera sin nya bok ”Vintagepimp & hemmafix” och ge tips om hur man hittar butikens bästa fynd.
Priset delas ut av Tomas Bjöersdorff, verkställande chef för Erikshjälpen Second Hand Butiker.

 

Välkommen till vår butik på Skogängsvägen 59, vid pendelstationen i Spånga!