Ursäkta röran - Vi bygger om!

Erikshjalpen.se håller på att få sig en grundlig renovering. Under ett par dagar kommer webbplatsen att blanda nya och gamla sidor. Tack för ert överseende!

Sveriges Second Hand-profil 2012


17 April 2012 Kl.09:00

Erikshjälpen Second Hand Butiker instiftar nu ett helt nytt pris, Sveriges Second Hand-profil. Priset kommer att delas ut årligen och tilldelas en person som under året på ett särskilt sätt utmärkt sig inom second hand.

 

Pristagaren ska vara en person som genom sitt engagemang bidrar till ett ökat intresse för second hand, dess möjligheter med ett stort inslag av nytänkande.

- Intresset för second hand har aldrig varit större än i dag. Det finns flera samordnande anledningar till detta. Dels handlar det om ökade insikter om miljöfördelarna, intresse för varor med charmig patina och modetrender som lockar kunder till Sveriges många second hand-butiker. Dels handlar det om formgivare, konstnärer och designers, men också de många bloggare som väljer att arbeta med ett second hand-perspektiv. Det finns all anledning att uppmuntra alla de initiativ som görs såväl offentligt som i det tysta, säger Tomas Bjöersdorff, verkställande chef för Erikshjälpen Second Hand Butiker. 

 

Priset Sveriges Second Hand-profil delas ut under glitter, pompa och ståt i november 2012. Förutom äran, diplom och en statyett får vinnaren rätten att tilldela ett av Erikshjälpens biståndsprojekt motsvarande 25 000 kr.

 

Kontakt:
Tomas Bjöersdorff, verkställande chef för Erikshjälpen Second Hand Butiker, 0383-46 74 10, 070-274 41 40, tomas.bjoersdorff@erikshjalpen.com.
Mer om Sveriges Second Hand-profil och hur man nominerar hittar du på:
www.erikshjalpen.se/profil