Fyra konferenser och EU-migranter

”VÄRDIGHET HÄR – FÖRÄNDRING DÄR” – konferenser om EU-migranternas situation

EU-migranterna i Sverige som tigger på gatorna har väckt starka reaktioner hos allmänheten och i den svenska samhällsdebatten. I februari anordnar Erikshjälpen, studieförbundet Bilda och Hjärta till Hjärta fyra regionala konferenser för att belysa situationen och problematiken.

Läs mer om de olika tillfällena, om ämnen och medverkande »

Deltagande på konferensen kostar 200 kr per person, och då ingår lunch och fika. Du betalar avgiften i förväg för att vi ska slippa kontanthantering på plats. (Detta gäller inte konferensen i Skellefteå där fika serveras till självkostnadspris och där deltagarna står för egen lunch på stan. Vi behöver dock din anmälan.) Efter att du skickat anmälan nedan kommer du till en sida där du kan betala. Du kan även gå direkt till betalningen här »

Anmäl dig till en konferens

 
 
 
 

Medverkan på konferensen kostar 200 kr per person. Du betalar detta genom vår Gåvobutik, som du kommer till när du skickat din anmälan.

Anmäl fler deltagande

Kanske är ni ett företag eller förening som vill delta? Om du vill anmäla fler deltagare, fyll i deras namn och postort i fältet nedan. Notera att du även då ska betala samtligas avgift efter anmälningen.