Publicerad den 20 mar, 2017

Till vår butik i Eslöv söker vi en 

Butikschef

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för ledningen av butiken men deltar också aktivt i det dagliga arbetet. Fokus ligger på butik, kund, exponering, prissättning och kvalitet. Du bidrar till verksamhetens utveckling med strategi och helhetssyn. Du fungerar som arbetsledare för anställda, frivilligarbetare och personer som utför arbetsprövning, aktiviteter eller annan sysselsättning via myndigheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.  

Kompetens
Du har lägst gymnasiekompetens och erfarenhet från butiksverksamhet och detaljhandel. Vi ser även att du har dokumenterad chefs-eller ledarerfarenhet. I ditt uppdrag har ingått att leda verksamhet, personal och ekonomi. Du har gärna arbetat med människor under arbetsprövning, praktik eller annan sysselsättning. Meriterande är också erfarenhet och/eller kunskap gällande värdering av secondhandvaror. Du har B-körkort.

Egenskaper

Har du ledaregenskaper och leder genom att motivera andra att nå gemensamma mål? Är du tydlig som ledare och har en hög integritet? Har du en god förmåga att driva frågor framåt och tillsammans åstadkomma resultat? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Ytterligare information
Välkommen att kontakta Stefan Engström för ytterligare information på telefon 0709-373325.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 21 april till ansokan@erikshjalpen.se. Märk ansökan med ”Butikschef Eslöv”.


Erikshjälpen Second Hand i Eslöv är ett samarbetsprojekt mellan Eslövs Biståndscenter och Erikshjälpen Second Hand

Eslövs Biståndscenter är en lokal, ideell förening med ett brett nätverk och god förankring i Eslöv. Vi bedriver second hand-verksamhet med målsättning att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Vi startade vår verksamhet för drygt 20 år sedan och har vuxit kontinuerligt sedan dess.

Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som bedriver second hand-verksamhet med målsättning att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Sedan starten 1990 har verksamheten vuxit till att omfatta ett 60-tal butiker i Sverige, samt en i Norge. Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion. Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och erbjuder möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling. Våra värderingar är trovärdighet, engagemang, kvalitet, upplevelsefyllt, nytänkande och gemenskap. Vi ser positivt på mångfald ur alla aspekter.