Publicerad den 14 mar, 2017

Butikschef, Arvika

Arbetsuppgifter
Din uppgift är att, tillsammans med butikens medarbetare, skapa ett så stort inflöde av skänkta varor som möjligt och att sälja dessa från butiken. Du har budget-, personal- och arbetsmiljöansvar där du planerar, bearbetar och utvecklar den egna butiken, medarbetarna, marknaden. Du fungerar som chef för arbetsledarna,  butiksmedarbetarna, frivilligarbetare och personer som utför arbetsprövning, aktiviteter eller annan sysselsättning via myndigheter. Du är butikens ansikte utåt och har kontakter med såväl samarbetspartners, som givare och kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och regleras med 6 månaders provanställning.

Kompetens
Vi söker dig som har en positiv attityd, är driftig, engagerad och har förmågan att verka för helheten utifrån uppsatta mål, för att utveckla och driva verksamheten framåt. Du är van vid att leda arbetet genom andra och i större organisationer. Du är en person som tar stort ansvar, är organiserad, strukturerad, skapar rutiner, delegerar och följer upp. Vi lägger stor vikt på din sociala och kommunikativa förmåga men där du ändå har en tydlighet i ditt chefskap och inte rädd för att ta obekväma beslut. Du har ett öppet, trevligt och representativt sätt och du har god förmåga att utveckla och leda människor utifrån deras egna förutsättningar. Meriterande är också erfarenhet från butiksverksamhet och detaljhandel. Krav på B-körkort.

Egenskaper
Din bakgrund kan variera men vi vänder oss till dig som har tidigare erfarenhet från butiks-verksamhet och personalledning inom detalj eller fackhandel. Att använda sociala medier i det dagliga arbetet ser du som en självklarhet. Du har ekonomisk kompetens och då gärna från detaljhandeln. Erfarenhet av och/eller kunskap om värdering av secondhandvaror samt ett brett kontaktnät är meriterande. Även erfarenhet från att ha arbetat med människor med särskilda behov är meriterande. Delar du vår kristna värdegrund? Då är du varmt välkommen med din ansökan till Erikshjälpen Second hand.

Ansökan - datum
Välkommen med din ansökan senast den 9 april till: ansokan@erikshjalpen.se. Märk ansökan med Butikschef Arvika. Ansökningarna hanteras löpande.

 

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Marita Hansson på telefon 0703-32 44 70 eller affärsutvecklingschef Björn Engvall på telefon 0709-13 41 54.

 

Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som bedriver second hand-verksamhet med målsättning att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Sedan starten 1990 har verksamheten vuxit till att omfatta ett 60-tal butiker i Sverige, samt en i Norge. Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion. Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och erbjuder möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling. Våra värderingar är trovärdighet, engagemang, kvalitet, upplevelsefyllt, nytänkande och gemenskap.