Publicerad den 20 mar, 2017

Vill du ha ett spännande arbete inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden och på att förverkliga barns drömmar? Till vår butik i Vetlanda söker vi:

Arbetsledare med fokus på logistik

Vi söker en engagerad medarbetare till vår butik i Vetlanda. Tillsammans med butikschef bidrar du till verksamhetens utveckling. Ditt fokus på logistik handlar om att få till en riktigt bra flödeskedja där du på ett bra sätt kombinerar ihop flödet på gåvomottagning med butiks- och lagerutrymmena så en bra helhetslösning i verksamheten uppstår. Vi tillämpar provanställning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor leder och deltar du aktivt i det dagliga arbetet i produktion och butik. Du fungerar som arbetsledare och handledare för anställda, frivilligarbetare och personer som utför arbetsprövning, aktiviteter eller annan sysselsättning via myndigheter, samtidigt som du också arbetar med butikens logistikfrågor. Du rapporterar till butikschefen.

Kompetens
Du har dokumenterad erfarenhet av arbetsledning, gärna inom lager/logistik, och är van vid att jobba med människor i utanförskap. Erfarenhet från butiksverksamhet, detaljhandel och logistikarbete är meriterande. Du har goda språkkunskaper och är i god fysisk form eftersom arbetet ibland är fysiskt krävande. Du har B-körkort.

Egenskaper
Du är driftig, engagerad och empatisk och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du kan hålla många bollar i luften och trivs i en arbetssituation full av överraskningar. Du är en tydlig ledare som kan inspirera och motivera dina medarbetare. Arbetet passar den som har sinne för ordning och reda samt brinner för att hitta smarta logistiklösningar som gynnar alla involverade parter. Du delar vår kristna värdegrund.

Låter det spännande?
Välkommen med din ansökan senast den 16 april till ansokan@erikshjalpen.se. Märk ansökan med ”Arbetsledare Vetlanda”.  Ansökningarna hanteras löpande.